Bunde:
125 g flydende margarine
3 æg
1 1/4 dl mælk (kan erstattes af 1 1/4 dl æblejuice)
250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. Vanillesukker
Kan tilsættes 3 spsk kakao eller 150 gr. mandler for kakao eller mandel bunde
Sukker, margarine, æg og mælk piskes godt sammen. Mel, vanillesukker og bagepulver blandes derefter i.
Bages i en 24cm rund form ved 170 gr. alm. ovn i 35-40 min.
Lad den køle helt af, så siderne er bløde før den skæres ud til bunde
(3 stk.)
Et tip for at få kagerne til at hæve mere jævnt og ikke så meget i
midten, er at svøbe et vådt og vredet viskestykke om formen mens de bages. Jeg
plejer at tage den af efter 35 min. og så lade kagen bage ca. 10-15 min.
ekstra.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar